Nieuws

Internationaal gezochte Pool opgepakt op station in Arnhem

De Koninklijke Marechaussee heeft donderdag een 26-jarige man uit Polen aangehouden op het Centraal Station van Arnhem. De man werd internationaal gezocht voor onder andere zware mishandeling van een politieagent. © Omroep Gelderland
ARNHEM - De Koninklijke Marechaussee heeft donderdag een 26-jarige man uit Polen aangehouden op het Centraal Station van Arnhem. De man werd internationaal gezocht voor onder andere zware mishandeling van een politieagent.
De man probeerde nog te vluchten op het Centraal Station, maar door de hulp van een NS-medewerker kon de Pool alsnog worden aangehouden. De verdachte is meegenomen en wordt overgeleverd aan Polen. 
De Marechaussee kwam de man tegen tijdens een controle in de internationale trein uit Düsseldorf. De man bleek gezocht te worden voor zware mishandeling, een drugsdelict en een inbraak. Er staat hem in Polen nog anderhalf jaar gevangenisstraf te wachten. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!