Nieuws

De Stelling: 'Ik ben klaar met de boerenprotesten'

De boeren protesteren vandaag opnieuw tegen de stikstofmaatregelen van het kabinet. Sta jij nog achter de boeren of ben je klaar met de boerenprotesten? Reageer op De Stelling van GLD. © ANP
De boeren protesteren vandaag opnieuw tegen de stikstofmaatregelen van het kabinet. Sta jij nog achter de boeren of ben je klaar met de boerenprotesten? Reageer op De Stelling van GLD.
In Den Haag worden vandaag zo'n 7500 boeren verwacht. Die gaan opnieuw (net als in oktober en december) protesteren tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Bij eerdere boerenprotesten ontstonden grote verkeersproblemen op de snelwegen. Farmers Defence Force, die het protest organiseert, heeft deelnemers opgeroepen om vandaag niet met trekkers over de snelweg naar Den Haag te rijden. Een deel van de demonstranten komt met de bus of trein naar het protest.
Heb jij begrip voor de protesten van de boeren? Of heb je het inmiddels wel gehad met deze acties? Ben jij het daarom eens of oneens met onze stelling: 'Ik ben klaar met de boerenprotesten'. 
Praat mee over de stelling bij Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook, of stuur een mailtje naar destelling@gld.nl.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!