Carpool Carnaoke! Lamme Frans zingt carnavalskraker in de taxi

BENEDEN-LEEUWEN - 'Handjes, handjes, bloemetjesgordijn!', klinkt er uit de luidsprekers van de carnavalstaxi. Een dj van Lanterfantje heeft een parodie gemaakt op het populaire Amerikaanse tv-programma Carpool Karoake en zijn eerste gast is niemand minder dan Lamme Frans uit Beneden-Leeuwen.

Lamme Frans is het alter-ego van radio-DJ Rob Janssen uit Beneden-Leeuwen. Hij schreef de carnavalskraker 'Handjes Handjes Bloemetjesgordijn', die alweer honderdduizenden keren is bekeken op YouTube. 

In de eerste aflevering van het zogenoemde Carpool Carnaoke zit Lamme Frans in de taxi van Thomas van Groningen, radiopresentator, dj bij Lanterfantje en de grote bedenker van de nieuwe show. Op weg naar hun eindbestemming luisteren en zingen de twee de grootste carnavalshits.

Bekijk de beelden. De tekst gaat daaronder verder.

Lamme Frans heeft zijn hit voor dit jaar niet helemaal zelf geschreven. De Gelderse feestartiest krijgt hulp van een speciale liedjesmaakmachine, de Carna2020. Hij kruipt onder meer in de huid van De Deurzakkers, Vader Abraham, Chef Soldaat en Snollebollekes - die in de wereld van Lamme Frans' dan weer 'Volleborrelkes' heet.

Zie ook: Lamme Frans propt alle carnavalsliedjes in één en scoort grote hit

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: