Een leven lang leren bij ROC Rivor

TIEL - Een feestelijke dag voor 19 medewerkers van Hitachi Vantara in Zaltbommel. Een jaar geleden begonnen zij aan een (interne) opleiding ICT of Transport en Logistiek en inmiddels hebben zij dit eerste jaar succesvol afgerond. Het bedrijf stimuleert medewerkers om zich te ontwikkelen en is daarom de samenwerking aangegaan met ROC Rivor uit Tiel.

Een succesvolle samenwerking mag het zeker genoemd worden. Het volgen van een opleiding in combinatie met een fulltime baan en vaak ook een gezin, is pittig en vraagt om doorzettingsvermogen. “Daarom is het belangrijk om tussentijds successen te vieren”, aldus Natasja van Duijn, Projectleider InCompany Trajecten bij ROC Rivor. “Dat doen we nu dus ook met deze bijeenkomst. De groep is ontzettend gemotiveerd en is nu op de helft van de opleiding. Dat mag gevierd worden.”

Alle deelnemers die een jaar geleden zijn gestart, volgen nog steeds de opleiding. Er is niemand uitgevallen en dat komt, naast het enthousiasme van de deelnemers, ook door de aandacht van de docenten, de leidinggevenden en HR-afdeling binnen het bedrijf uit Zaltbommel. De deelnemers vervolgen vanaf nu het laatste jaar van hun opleiding. 

Op de foto v.l.n.r.: Stan Vloet (CvB ROC Rivor),  docent Paula Koppes, Hugo Speek (HR, Hitachi Vantara), de medewerkers in opleiding, Natasja van Duijn (ROC Rivor) en Rimmert van Luyn (bestuurder Hitachi Vantara).

Deel dit artikel: