Nieuws

De Stelling: 'Liefde op het eerste gezicht bestaat'

Het is vandaag Valentijnsdag, de dag van de liefde. Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Reageer hier op de Stelling van GLD. © Pixabay
Het is vandaag Valentijnsdag, de dag van de liefde. Geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Reageer hier op de Stelling van GLD.
Een bloemetje, een hart van chocolade of een diner voor twee, er zijn genoeg mensen die op 14 februari de liefde vieren. Daarentegen is er natuurlijk ook een groep die er niks mee te maken wil hebben en het een commerciële aangelegenheid vindt. 
Over liefde gesproken, bestaat liefde op het eerste gezicht? Wij zijn benieuwd naar jouw mening.

Cupido op pad

Vandaag, op 14 februari, is onze radioverslaggever Marc Loeven op pad. Hij zal als een soort cupido de hele dag door de provincie rijden, om de mooiste boodschappen over te brengen. Wie weet komt hij ook bij jouw geliefde langs!
Praat mee over de stelling bij Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook, of stuur een mailtje naar destelling@gld.nl.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!