Laatste eerbetoon aan overleden Paco bij voetbalclub

HUISSEN - Het eerste elftal van de Huissense voetbalvereniging RKHVV speelt zondag de eerste wedstrijd sinds het overlijden van teamgenoot Paco Geutjes. De wedstrijd zal daarom volledig in het teken staan van een laatste eerbetoon aan de voetballer die overleed aan de gevolgen van een zwaar auto-ongeluk in Arnhem.

De club laat weten dat er op gepaste wijze wordt stilgestaan bij de onlangs overleden Paco Geutjes en dat de wedstrijd van RKHVV tegen De Zweef wordt opgedragen aan hem. 'Onze jongens zijn enorm gebrand om deze wedstrijd voor Paco te spelen'.

De vereniging zet zondag de poorten open en iedereen is welkom. Het is de eerste keer dat RKHVV in actie komt sinds het overlijden van de 21-jarige Paco uit Spijk.

Eerder deze maand stond de vereniging stil bij het overlijden van Geutjes door de vlaggen halfstok te hangen, met rouwbanden te spelen en een minuut stilte te houden. 

Zie ook: 

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Lingewaard Huissen Sport Nieuws
Deel dit artikel: