Jumbo in Duiven overvallen, dader gevlucht op witte damesfiets

DUIVEN - De politie is op zoek naar een man die op dinsdag 4 februari de supermarkt van Jumbo aan het Eilandplein in Duiven heeft overvallen. Na de overval ging de overvaller ervandoor op een witte damesfiets.

De overval gebeurt enkele minuten voor sluitingstijd. De politie stelt meteen een buurtonderzoek in, spreekt ook met getuigen en ze start een Burgernetactie. Maar de dader is spoorloos.

Er zijn duidelijke beelden van de verdachte, maar we laten hem in eerste instantie onherkenbaar zien. ‘Dat doen we, omdat hem de kans willen geven zich eerst zelf bij ons te melden’, legt politiewoordvoerster Sigrid Passchier uit. ‘Mocht hij zich niet melden, dan laten we hem alsnog herkenbaar zien.’

De overval heeft veel indruk op de medewerkers gemaakt, zegt de eigenaar van de Jumbo aan het Eilandplein in Duiven.

Bekijk de beelden, de tekst gaat daaronder verder.

De overvaller verdwijnt op een witte damesfiets. Die heeft een dubbele voorbuis, zoals we die op deze foto laten zien.

Foto: politie/Bureau GLD

De overvaller naar wie de politie op zoek is, is een man van ongeveer 1 meter 60 tot 1 meter 65 lang. Hij droeg een bivakmuts, een zwarte jas, een donkere broek en zwarte schoenen.

Weet u wie de dader is, herkent u de fiets of hebt u andere informatie in deze zaak, bel dan met de tiplijn van de politie op 0800-6070. U kunt ook Meld Misdaad Anoniem bellen op 0800-7000. Vermeld het zaaknummer 2020055408. Verder heeft de politie op haar website een tipfomulier dat u kunt invullen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: