Wat goéééd! Familie Meiland gaat in de Achterhoek wonen

HENGELO - De hardnekkige geruchten over de 'Meilandjes' kloppen: de excentrieke familie verhuist inderdaad naar het Achterhoekse Hengelo. Dat bevestigt Erica Renkema, de moeder van het gezin, woensdagavond tegenover Omroep Gelderland.

Grote vraag is natuurlijk: wanneer komen ze naar het nog geen 7000 zielen tellende dorp? Dat is nog niet helemaal duidelijk, maar het zal niet eerder zijn dan november dit jaar. 'Wij vertrekken hier pas na het seizoen', laat Erica weten.

Taferelen zoals op het wijngoed in Frankrijk, zullen zich in het nieuwe stulpje van de familie niet gaan afspelen. 'Nee, we gaan daar geen gasten ontvangen, dit is een privéwoning.'

Bijna een miljoen euro

Het is niet duidelijk wat ze voor de woonboerderij met lap grond hebben betaald. Maar eerder stond het huis voor bijna een miljoen euro te koop. Hun kasteel in Frankrijk is overigens nog niet verkocht. 

Wil je weten hoe het nieuwe onderkomen eruit ziet? Bekijk de video.

In Chateau Meiland wordt de familie, bestaande uit vader Martien, moeder Erica, dochter Maxime en kleindochter Claire, gevolgd terwijl ze een kasteel het Franse dorp Beynac omtoveren tot bed and breakfast. Vorig jaar won het programma de Gouden Televizier-Ring.

Zie ook: 'Chateau Meiland-sterren verhuizen naar de Achterhoek'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Bronckhorst Hengelo Nieuws
Deel dit artikel: