Nieuws

Dader gewapende overval op supermarkt nog spoorloos

De man die dinsdagavond een supermarkt van Jumbo in Duiven overviel, is nog altijd niet aangehouden. De politie doet daarom woensdag een getuigenoproep. © Charles Moll/Persbureau Heitink
DUIVEN - De man die dinsdagavond een supermarkt van Jumbo in Duiven overviel, is nog altijd niet aangehouden. De politie doet daarom woensdag een getuigenoproep.
Het gaat volgens de politie om een gewapende overval, die even voor 21.00 uur plaatsvond op het Eilandplein. De verdachte kwam aan op een witte damesfiets met dubbele voorbuis en sloeg daarop na de overval ook op de vlucht. Hij fietste in de richting van het station aan de Visserlaan.
Na de overval is tevergeefs gezocht naar de verdachte en met getuigen gesproken. Ook werd een Burgernetactie opgezet.

Signalement verspreid

De politie vraagt nu getuigen of mensen met camera- of dashboardbeelden van de overval contact op te nemen. Ook is een signalement van de overvaller verspreid.
Het gaat om een man van ongeveer 1.60 tot 1.65 meter met een gezet postuur. Hij droeg een bivakmuts en zwarte jas. Ook had hij mogelijk een grote zwart-witte rugzak of zwarte tas bij zich.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!