Nieuws

Man (28) overlijdt na zwaar auto-ongeluk op A15

De automobilist die zondagmorgen ernstig gewond raakte bij een zwaar auto-ongeluk op de A15 ter hoogte van Herwijnen, is in het ziekenhuis overleden. Volgens de politie gaat het om een 28-jarige man uit Giessenburg. © Persbureau Heitink
HERWIJNEN - De automobilist die zondagmorgen ernstig gewond raakte bij een zwaar auto-ongeluk op de A15 ter hoogte van Herwijnen, is in het ziekenhuis overleden. Volgens de politie gaat het om een 28-jarige man uit Giessenburg.
De automobilist reed in de richting van Gorinchem toen hij vermoedelijk de macht over het stuur verloor. Zijn wagen schoot daarna over de vangrail en belandde in een naastgelegen sloot.
De hulpdiensten rukten na de melding massaal uit. Behalve de politie, brandweer en ambulance kwam ook de traumahelikopter ter plaatse. De A15 was lange tijd afgesloten voor de hulpverlening en het sporenonderzoek. Bij knooppunt Deil werd het verkeer omgeleid.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!