Verlaten restaurant pronkt langs A50 bij Beekbergen, maar voor hoelang nog?

BEEKBERGEN - Bij truckparkeerplaats Beekbergen Zuid langs de A50 staat een restaurant waar vrachtwagenchauffeurs hun eten en drinken halen. Maar iets verderop staat nog een restaurant, waar niks meer te halen valt.

Er staat namelijk een verlaten restaurant daar, is te zien in het Omroep Gelderland-programma Straal Voorbij. Althans, er is niet heel veel meer over van het gebouw. De muren zijn nog te zien, maar een dak zit er niet meer op. 

Wie goed kijkt, ziet drie verschillende soorten vloeren in het restaurant. Alle drie staan ze voor een bepaalde periode. De oudste vloer moet van het AC Restaurant zijn. Daarna kwam restaurant De Goudreinet er. En het meest recente restaurant wat daar zat, was het chinees Wokrestaurant. 

Een nieuw restaurant? 

De plannen zijn om alles binnenkort weg te halen. Een projectontwikkelaar biedt het terrein aan, en er zouden verschillende partijen belangstelling voor hebben. Maar vooralsnog is er nog geen definitief plan bekend.

Bekijk de hele uitzending van Straal Voorbij

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: