Nieuws

A15 uren na groot ongeluk weer open; vier gewonden naar ziekenhuis

De A15 is zaterdagavond urenlang afgesloten geweest nadat er een groot ongeluk gebeurde. Daarbij vielen meerdere gewonden. Bij het ongeluk waren vijf auto's betrokken. Vier mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht. © Persbureau Heitink
VUREN - De A15 is zaterdagavond urenlang afgesloten geweest nadat er een groot ongeluk gebeurde. Daarbij vielen meerdere gewonden. Bij het ongeluk waren vijf auto's betrokken. Vier mensen zijn naar het ziekenhuis gebracht.
De politie vermoedt dat een busje achter op een file reed. 'We doen nog onderzoek om vast te stellen of dat ook echt het geval is', zegt een woordvoerder.
Een familielid vertelt dat twee jonge meiden hoofd- en enkelletsel hebben opgelopen. De weg was bij Vuren - richting Gorinchem - dicht. Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur, om 22.30 uur was de weg weer open.
Op de weg lagen veel brokstukken, ook waren er veel hulpdiensten aanwezig. Over de ernst van de verwondingen is verder niets bekend. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!