Voetballers in gecrashte auto in Arnhem

HUISSEN - Voetballer Paco Geutjes van voetbalclub RKHVV in Huissen is een van de vijf slachtoffers van een ernstig auto-ongeluk in Arnhem. De voetballer (21) uit Lobith moet een voet missen en wordt kunstmatig in coma gehouden, laat zijn familie weten.

Geutjes speelde voor het eerst in de hoofdmacht van de Huissense voetbalclub. De wedstrijd tussen Orion en RKHVV in Nijmegen gaat zondag niet door.

Voetbalclub FC Eindhoven meldt dat een andere inzittende van de auto die in de nacht van vrijdag op zaterdag tegen een trolleymast op de de Johan de Wittlaan botste Youri Roseboom is. Roseboom uit Duiven speelt dit seizoen in het beloftenteam van FC Eindhoven.

De grootvader van Geutjes zegt geëmotioneerd tegen Omroep Gelderland dat zijn kleinzoon in coma wordt gehouden. Zijn kleinzoon moet een voet missen. Geutjes speelde eerder voor JVC Cuijk, Achilles'29 en bij de beloften van De Graafschap.

Zie ook:

 

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Lingewaard Huissen Ongeval Nieuws
Deel dit artikel: