Nieuws

De Graafschap nog altijd zonder Tutuarima

Jordy Tutuarima is weer aangesloten maar start nog niet
Jasper van Heertum en Roland Baas staan ook vrijdag aan de aftrap bij De Graafschap. De nummer drie van de eerste divisie ontvangt in eigen huis MVV uit Maastricht.
DOETINCHEM - Jasper van Heertum en Roland Baas staan ook vrijdag aan de aftrap bij De Graafschap. De nummer drie van de eerste divisie ontvangt in eigen huis MVV uit Maastricht.
door Richard van der Made
Van Heertum speelt omdat de van een schorsing teruggekeerde Toine van Huizen geblesseerd is. Mogelijk had de 22-jarige Brabander anders ook een basisplaats gekregen, want Van Heertum ontwikkelt zich dit seizoen uitstekend.
De Graafschap kan ook nog niet beschikken over linksback Jordy Tutuarima. De Velpenaar is terug van een blessure, maar trainde deze week pas twee keer. Baas is opnieuw zijn vervanger. 
De Graafschap krijgt vrijdag op de eigen Vijverberg laagvlieger MVV op bezoek. De Limburgers staan vijftiende. Eerder dit seizoen, begin augustus, won De Graafschap met 3-0 overtuigend in Maastricht. De ploeg van Mike Snoei pakte na de winterstop twee maal de volle winst en is concurrent Cambuur tot op twee punten genaderd.
Stef Nijland speelt vrijdag in een aanvallende rol op het middenveld
Snoei kiest er vrijdag voor om Stef Nijland op het middenveld te posteren. Tegen Almere (0-2 winst) speelde de Groninger nog als linksbuiten. De verandering heeft te maken met de schorsing van Javier Vet. Nijland vormt nu het middenveld met Gregor Breinburg en Branco van den Boomen.
Bij De Graafschap is Mo Hamdaoui hersteld van een lichte knieblessure. De aanvaller start tegen MVV als linksbuiten. 
Opstelling: Jurjus, Owusu, Van Heertum, Van de Pavert, Baas; Breinburg, Van den Boomen, Nijland; Van Mieghem, Seuntjens en Hamdaoui
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!