Nieuws

Man ontkent ontucht met meisje (14) dat werd vermist

De man die september 2018 is opgepakt voor betrokkenheid bij de vermissing van een destijds 14-jarig meisje wordt verdacht van ontucht, onttrekking aan het gezag en ook het voorhanden hebben van spullen voor hennepteelt. De 27-jarige man ontkent de ontucht. Hij dacht dat ze 18 was, vertelde hij woensdag in de rechtbank in Den Haag. © Pixabay
DEN HAAG - De man die september 2018 is opgepakt voor betrokkenheid bij de vermissing van een destijds 14-jarig meisje wordt verdacht van ontucht, onttrekking aan het gezag en ook het voorhanden hebben van spullen voor hennepteelt. De 27-jarige man ontkent de ontucht. Hij dacht dat ze 18 was, vertelde hij woensdag in de rechtbank in Den Haag.
Het Haagse meisje zat in een zorginstelling in Harreveld (gemeente Oost Gelre), maar was het weekend van haar verdwijning op bezoek bij haar ouders in Den Haag. Ze zou bij vrienden langs gaan, maar kwam daar nooit aan.
Het meisje werd twee weken later, begin september 2018, in Den Haag teruggevonden. Daarbij werden twee mannen opgepakt. De tweede verdachte is recent overleden, nog voordat hij kon worden vervolgd.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!