Nieuws

De Stelling: 'Songfestival? Ik ben het nu al zat!'

Het songfestival gaat 12 mei van start in Rotterdam. Dat duurt nog vier maanden, maar het nieuws staat nu al bijna dagelijks bol van de songfestivalupdates. Ben jij er al klaar mee? Of kun je er geen genoeg van krijgen? Reageer hier op De Stelling van GLD. © ANP
Het songfestival gaat 12 mei van start in Rotterdam. Dat duurt nog vier maanden, maar het nieuws staat nu al bijna dagelijks bol van de songfestivalupdates. Ben jij er al klaar mee? Of kun je er geen genoeg van krijgen? Reageer hier op De Stelling van GLD.
Er gaat geen dag voorbij zonder songfestivalnieuwtje, de marketingmachine draait volop. Nederland is in de ban van de Europese liedjescompetitie, dat is duidelijk. Vooral in Rotterdam, de thuisbasis voor het liedjesfestijn dit jaar, kunnen ze er niet omheen. De Rotterdamse kledingwinkel Nultien speelt daar op in en heeft een eigen shirt ontwikkeld met de tekst: 'Pleurt op met je Songfestival'.
De tekst gaat verder onder de foto.
Ze vliegen de deur uit en dat geeft wellicht ook een signaal af. Zijn de Rotterdammers nu al klaar met alle aandacht rondom het songfestival? En hoe zit dat in Gelderland? Wij zijn benieuwd. Stem op onze stelling!
Praat mee over de stelling bij Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook, of stuur een mailtje naar destelling@gld.nl.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!