Nieuws

Wielrennend feestbeest Annemiek van Vleuten zoekt foute outfit

Wielrenster Annemiek van Vleuten houdt blijkbaar van een feestje, al hoort daar wel passende kleding bij. Op Twitter vraagt de wereldkampioen uit Wageningen met spoed om een foute jaren negentig gabber outfit. In ruil belooft ze daarvoor een gesigneerd tijdritpak. © Twitter
WAGENINGEN - Wielrenster Annemiek van Vleuten houdt blijkbaar van een feestje, al hoort daar wel passende kleding bij. Op Twitter vraagt de wereldkampioen uit Wageningen met spoed om een foute jaren negentig gabber outfit. In ruil belooft ze daarvoor een gesigneerd tijdritpak.
Van Vleuten heeft het gabberuniform zaterdag nodig voor een feest van muziekzender van QMusic. Ze heeft verstand van zaken, want ze vraagt specifiek om een outfit van Cavello of Australian. Een échte gabber werd destijds liever niet zónder gezien.
Om het plaatje af te maken, zoekt de wielrenster ook nog een paar Nike Air Max sneakers, in maat 39/40 welteverstaan.  
De vraag is dus: wie helpt Van Vleuten in stijl naar haar feest en kan als tegenprestatie een gesigneerd wielrenpak tegemoet zien?
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!