Nieuws

KIJKTIP | Documentaire over fatale flatbrand in Arnhem

In de nieuwjaarsnacht voltrekt zich in de flat aan het Gelderseplein een afschuwelijk drama. Door een vuurwerkbrand komt een Arnhems gezin vast te zitten in de lift, waarbij de vader en zoon om het leven komen. De Omroep Gelderland-documentaire over de flatbrand vertelt hoe het er nu aan toegaat in de Arnhemse flat. © Persbureau Heitink
ARNHEM - In de nieuwjaarsnacht voltrekt zich in de flat aan het Gelderseplein een afschuwelijk drama. Door een vuurwerkbrand komt een Arnhems gezin vast te zitten in de lift, waarbij de vader en zoon om het leven komen. De Omroep Gelderland-documentaire over de flatbrand vertelt hoe het er nu aan toegaat in de Arnhemse flat.
Bij de brand, die ontstaat in de entree van de flat, raken moeder en dochter ernstig gewond. In de documentaire blikken we op de gebeurtenissen terug met bewoner Hans Willems, ooggetuige Lavinio en Omroep Gelderland-verslaggever Marjolein Deurloo.
Bekijk de documentaire:
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!