Nijmeegse trainer Eric Meijers met Spakenburg in uitverkochte Arena tegen Ajax

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Eric Meijers gaat woensdagavond iets heel bijzonders meemaken. De Nijmeegse trainer neemt het met zijn club Spakenburg in de beker op tegen Ajax.

'Het is ongekend als je ziet hoe het hier leeft. Dat heb ik zelfs in mijn lange carrière nog niet meegemaakt. Er gaan veertig bussen met 2500 man vanuit Spakenburg naar de Arena. Het is zelfs uitverkocht. Daar droom je alleen maar van. Je moet er zeker van genieten, maar wij gaan ook voor een resultaat. Wij gaan met een plan naar de Arena', zegt Meijers.

Tekst gaat verder onder de video.

Cupfighter

Meijers bouwde met Achilles'29 in het verleden de reputatie van een cupfighter op. 'We hebben NAC en Heracles verslagen die in de eredivisie speelden. En RKC, toen koploper in de eerste divisie. En tegen het grote AZ van Louis van Gaal in 2009 stonden we tot de 85e minuut maar met 1-0 achter. Wij moeten proberen om onze huid zo duur mogelijk te verkopen. Het zal aan de tegenstander liggen hoe die wedstrijd verloopt.'

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Nijmegen Sport Nieuws
Deel dit artikel: