Nieuws

Auto bijna volledig kopje onder, omstander ontfermt zich over bestuurder

Een automobilist is woensdagmiddag aan de Oenerweg in Heerde het water ingereden. Volgens een correspondent gebeurde dat na een botsing met een andere auto op de kruising met de Kanaaldijk. © Stefan Verkerk / NewsUnited
HEERDE - Een automobilist is woensdagmiddag aan de Oenerweg in Heerde het water ingereden. Volgens een correspondent gebeurde dat na een botsing met een andere auto op de kruising met de Kanaaldijk.
Volgens de brandweer is de bestuurder door een omstander op het droge gebracht. Het slachtoffer is daarna opgevangen in een nabijgelegen woning. De auto verdween bijna helemaal onder water en moet er door een berger worden uitgehaald.
Volgens de politie heeft de auto die in het water belandde waarschijnlijk geen voorrang gekregen. De 28-jarige automobiliste uit het Duitse Voerde moest toen uitwijken en kwam in het water. De andere automobilist is een 72-jarige man uit Oldebroek. Beiden zijn ongedeerd.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!