Tien tips na gewapende overval in Arnhem; wie herkent de dader?

ARNHEM - De politie heeft tien tips binnengekregen na de overval van vorige week op een juwelier en bruidsmodezaak in het centrum van Arnhem. Er is nog niemand aangehouden.

In het tv-programma Opsporing Verzocht werd dinsdagavond stilgestaan bij de overval in de Steenstraat. Daarbij werd de 40-jarige eigenares met tiewraps vastgebonden. De politie kijkt nu of de tips kunnen leiden naar de aanhouding van de verdachte.

Bekijk de beelden. De tekst gaat daaronder verder.

'Waardeloze nepsieraden'

De politie zoekt een man met Aziatisch uiterlijk, die vooral 'waardeloze nepsieraden' zou hebben gestolen. Hij nam op het oog de meest kostbare sieraden mee, maar het ging volgens de politie vooral om demo-modellen.

Zie ook: Man met Aziatisch uiterlijk gezocht voor gewapende overval juwelier Arnhem

De gewapende overvaller stapte rond 13.00 uur de winkel aan de Steenstraat binnen. Hij was zogenaamd op zoek naar een cadeau voor zijn aanstaande vrouw. Net buiten het zicht van de camera's trok hij een wapen en bond hij de eigenares vast.

De man sprak Engels, maar verstond wel Nederlands. Hij is gevlucht in een oranje Volkswagen Polo.

Slachtoffergesprek

Ook in het tv-programma Bureau GLD wordt woensdag stilgestaan bij de overval. Daarin is onder meer een slachtoffergesprek met de 40-jarige vrouw die in de zaak werd vastgebonden. De uitzending is om 17.20 uur te zien op TV Gelderland en wordt ieder uur herhaald.

Zie ook: Vrouw vastgebonden met tiewraps bij gewapende overval op juwelier

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: