Nieuws

Man met Aziatisch uiterlijk gezocht voor gewapende overval juwelier Arnhem

De politie zoekt een man met Aziatisch uiterlijk. Hij zou vorige week dinsdag een juwelier aan de Steenstraat in Arnhem hebben overvallen. © Persbureau Heitink
ARNHEM - De politie zoekt een man met Aziatisch uiterlijk. Hij zou vorige week dinsdag een juwelier aan de Steenstraat in Arnhem hebben overvallen.
De man sprak Engels, maar verstond wel Nederlands. De beelden van de overval werden dinsdagavond uitgezonden in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.
De overval op juwelier en bruidsmodezaak ‘Istanbul Center’ was een gewapende. De 40-jarige eigenares werd door haar belager vastgebonden met tiewraps, maar kon zich loswrikken.
De overvaller stapte rond 13.00 uur de winkel aan de Steenstraat binnen. Hij was zogenaamd op zoek naar een cadeau voor zijn aanstaande vrouw. Net buiten het zicht van de camera's trok hij een wapen en bond hij de eigenares vast. Zijn buit bestond met name uit demo-modellen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!