Vrouw breekt schouder op vier plaatsen bij straatroof

NIJMEGEN - In de Nijmeegse wijk Zwanenveld, die grenst aan winkelcentrum Dukenburg, wordt een vrouw beroofd van haar tas. Ze breekt daarbij haar schouder op vier plaatsen. Help de politie de dader te pakken.

De straatroof gebeurt op donderdagochtend 28 november. De overvaller en de vrouw treffen elkaar. Hij draait zich om en plotseling ziet de vrouw (57) dat hij een wapen op haar richt.

Ze schrikt en slaat met haar tas. De overvaller probeert haar te schoppen,  ze rent weg. Helaas, het slachtoffer valt en breekt haar schouder. Ze is hulpeloos. De dader grijpt de tas van de vrouw en rent weg.

Bekijk deze beelden.

De straatroof heeft grote impact op de vrouw, ze heeft hulp van een fysiotherapeut, geestelijk heeft ze het erg zwaar. Met name in het donker voelt ze zich niet prettig op straat.

Dader rende richting winkelcentrum

De politie hoopt op jouw hulp. Weet je wie de straatroof heeft gepleegd, heb je die ochtend iets gezien of heb je beelden op camera, bel dan 0800-6070 of 0800-7000 (zaaknummer 2019530248). Er staat ook een tipformulier op politie.nl.

De verdachte is na zijn laffe daad vanaf de 23ste straat in de wijk Zwanenveld in Nijmegen richting het winkelcentrum Dukenburg gerend.

Van de dader weet de politie het volgende: het is een man met een slank postuur en hij is waarschijnlijk tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij heeft een lichtgetinte huidskleur en hij sprak gebrekkig Nederlands tegen zijn slachtoffer. Op de ochtend van de beroving droeg hij een zwart vest met capuchon, een donkerblauwe broek en zwarte schoenen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Instagram Gemeente Nijmegen Nijmegen Bureau GLD
Deel dit artikel: