Nieuws

'Als een rat in de val', inbreker moet worden bevrijd uit telefoonwinkel

De politie in Zutphen heeft in de nacht van maandag op dinsdag een inbreker aangehouden. De man werd rond 3.15 uur op heterdaad betrapt in een telefoonwinkel aan de Beukerstraat. © wijkagent_noordveen_zutphen
ZUTPHEN - De politie in Zutphen heeft in de nacht van maandag op dinsdag een inbreker aangehouden. De man werd rond 3.15 uur op heterdaad betrapt in een telefoonwinkel aan de Beukerstraat.
Twee inbrekers hadden een gat in de glazen deur gemaakt. Omwonenden werden wakker van het lawaai en belden 112.
Toen de politie arriveerde was één van de verdachten nog in de zaak. Hij kon niet meer weg en moest door de brandweer worden bevrijd. 'Als een rat in de val', schrijft de wijkagent op Instagram.
De tekst gaat verder onder de foto.
De politie in Zutphen heeft in de nacht van maandag op dinsdag een inbreker aangehouden. De man werd rond 3.15 uur op heterdaad betrapt in een telefoonwinkel aan de Beukerstraat. © News United / Rens Hulman

Tas vol telefoonspullen

De inbreker gaf zich volgens agenten rustig over. In de winkel stond een grote tas vol telefoonspullen die de dief kennelijk wilde buitmaken. Er wordt nog gezocht naar de andere verdachte. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!