De Stelling: 'Michelinsterren? Geef mij maar een pizza!'

ARNHEM - Voor de elite-restaurants is het hét hoogtepunt van het jaar: de verdeling van de zeer gewilde Michelinsterren. De meeste restaurants ontvangen ze maar al te graag, want het geeft een restauranteigenaar een aanzienlijke status. Maar wat betekent zo'n ster nou voor restaurantbezoekers? Dat willen wij graag weten.

Vandaag worden de sterren weer uitgedeeld. En elk jaar is de vraag: wie krijgt er een ster en wie verliest er juist één. Wij Gelderlanders houden wel van een lekker hapje in het restaurant, maar waar gaat onze voorkeur naar uit? Gaan we voor chique of eten we net zo lief een pizza of dagschotel? Laat het ons weten en stem hieronder op onze poll. 

Praat mee over de stelling bij Radio Gelderland. Stuur een voice-bericht via Whatsapp op 06-22054352 of meld je via deze weg aan voor het bel-kwartier om 11.15 uur. Via Facebook reageren kan ook, of stuur een mailtje naar destelling@gld.nl.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Stelling Gemeente Arnhem Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: