Nieuws

Bijthond verwondt jongen en meisje in Tiel

In Tiel liep zondagavond een staffordshire terriër rond die zijn tanden had gezet in twee jongeren en er daarna vandoor ging. De politie neemt de zaak serieus en wil weten waar de bijtgrage hond uithangt. Daarom is er een bericht verspreid via Burgernet. © Pixabay (ter illustratie, niet de bewuste bijthond
TIEL - In Tiel liep zondagavond een staffordshire terriër rond die zijn tanden had gezet in twee jongeren en er daarna vandoor ging. De politie neemt de zaak serieus en wil weten waar de bijtgrage hond uithangt. Daarom is er een bericht verspreid via Burgernet.
Op de Hertog Reinaldlaan werden een jongen en een meisje door het dier gebeten. De jongen werd gebeten in zijn enkel en ging naar de huisartsenpost. Het meisje moest voor behandeling naar het ziekenhuis. 
Tekst gaat verder onder de foto.
In Tiel liep zondagavond een staffordshire terriër rond die zijn tanden had gezet in twee jongeren en er daarna vandoor ging. De politie neemt de zaak serieus en wil weten waar de bijtgrage hond uithangt. Daarom is er een bericht verspreid via Burgernet. © Persbureau Heitink
Bloed op de kop
De hond verdween spoorloos, ondanks de inzet van politievoertuigen en de dierenambulance. Daarom ging er een bericht uit via Burgernet. De hond is grijs en bruin met een witte vlek en bloed op de kop. Het dier is agressief, dus het advies is om het dier niet zelf benaderen. 
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!