Vitesse verliest ook tegen MSV Duisburg op trainingskamp

ALCANTARILHA - Vitesse heeft de tweede oefenwedstrijd op het trainingskamp in Portugal ook niet weten te winnen. Tegen MSV Duisburg, met oud-Graafschapper Vincent Vermeij in de basis, werd het 3-1.

Edward Sturing startte met zijn beoogde basisopstelling, maar stuitte vooral op een stugge, fysieke, Duitse ploeg die fanatiek zingende supporters langs de lijn hadden staan. De Arnhemmers hadden veel balbezit en probeerden continue aan te vallen, maar tot echte kansen leidde het niet. Een bal op de lat van Lelieveld was het enige echte gevaar. 

Foto: Omroep Gelderland

Bij Duisburg creëerden ze ook niet veel kansen, maar schoot oud-Graafschapper Vincent Vermeij wel eenmaal net voorlangs. De ruststand was dan ook 0-0.


Foto: Omroep Gelderland

Bazoer breekt de ban

In de tweede helft waren er weinig wijzigingen aan Arnhemse zijde. Tim Matavz had deze week wat last van de enkel, hij speelde daarom maar 45 minuten. Thomas Buitink verving hem. En daarna kwam Vitesse meteen op voorsprong. Na 49 minuten stak Bryan Linssen met een goede bal Riechedly Bazoer weg, die knap in de verre hoek raak schoot: 1-0 voor Vitesse.

Duisburg slaat terug

Duisburg speelde daarna met 9 andere namen verder, maar dat zorgde voor een positief effect bij de Duitsers. Ze kwamen eerst via Daschner terug tot 1-1. Daarna volgde heel snel de 2-1 van Engin, die een strafschop binnen schoot.

Foto: Omroep Gelderland

Daar bleef het niet bij. Een voorzet vanaf rechts werd ook nog binnen gewerkt door de boomlange spits Sliskovic: 3-1. Daar bleef het bij en zo won Vitesse beide oefenwedstrijden niet. Tegen Servette FC gingen de Arnhemmers dinsdag ook al met 2-0 onderuit.

Opstelling Vitesse: Pasveer, Lelieveld, Doekhi, Obispo, Clark; Bero, Bazoer (81. Grot), Foor (69. Vroegh); Tannane 69. Dicko), Matavz (46. Buitink) en Linssen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Arnhem Betaald voetbal Sport Vitesse Nieuws
Deel dit artikel: