Publiek vindt deze camping in Winterswijk de beste van Nederland

WINTERSWIJK - Camping Vreehorst uit Winterswijk is door de campinggids www.camping.info uitgeroepen tot de best beoordeelde camping van Nederland. In de Europese rangschikking staat de Achterhoekse camping dertiende.

De ranglijst is gebaseerd op ruim 190.000 recensies van bijna 150.000 campinggasten in heel Europa.

Welzijn van de gasten

Camping Vreehorst bestaat sinds 1970 en ligt in het Nationaal Landschap Winterswijk. Vooral fietsers doen de camping graag aan. De eigenaars, de familie van der Heide, bekommeren zich om het welzijn van de gasten en investeren steeds weer in het comfort op de camping, zo stelt de website op basis van de recensies.

'Superleuk', reageert eigenaar Jan van der Heide donderdag op de hoge klassering. 'Het is een eer. Het is de grootste Duitstalige beoordelingssite.' Een echte prijs is er niet aan verbonden. 'Een wijntje', lacht hij. 'Het is echt de eer. En we krijgen een bordje.'

'Meer bieden dan verwacht'

'Het gaat om de waardering van onze gasten. We proberen hen een fijne vakantie te geven en meer te bieden dan ze verwachten. Dat geeft een heel tevreden gevoel', vertelt Van der Heide, die de camping sinds 1996 beheert.

Ook Recreatiepark Het Winkel in Winterswijk Brinkheurne staat in de Europesse Top 100, op plaats 72.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Winterswijk Winterswijk Nieuws
Deel dit artikel: