Nieuws

Voor derde nacht op rij auto uitgebrand in Nijmegen: 'Wie doet zoiets?'

In Nijmegen is opnieuw een auto in vlammen op gegaan. Dit keer aan de Barbarastraat, op steenworp afstand van de autobrand twee nachten eerder. © Dylan Jünemann/Persbureau Heitink
NIJMEGEN - In Nijmegen is opnieuw een auto in vlammen op gegaan. Dit keer aan de Barbarastraat, op steenworp afstand van de autobrand twee nachten eerder.
Het is de derde nacht op rij dat in Nijmegen een auto uitbrandt. Zondagnacht was het raak in de John Lennonstraat en een dag later ging een auto aan de Jacob van Campenstraat in vlammen op.
De nieuwste autobrand werd rond middernacht ontdekt. Het gaat om een BMW, die geparkeerd stond op de oprit voor een woning.
Bekijk de beelden. De tekst gaat daaronder verder.
Voor derde nacht op rij auto uitgebrand in Nijmegen
De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de auto uitbrandde. De politie heeft het wrak afgezet met een lint en onderzoekt de oorzaak van de brand.
De eigenaar van de auto reageert geschrokken op de brand. Hij werd wakker gebeld door een oplettende buurman en kon op tijd de ramen van de slaapkamers van zijn kinderen dicht doen, die aan de voorkant van het huis sliepen. 'Wie doet zoiets? Zulke mensen hebben geen schuldgevoelens en beseffen niet dat ze met levens spelen', stelt hij.

Zie ook:

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!