Vijf auto's uitgebrand: peperdure Mercedes in vlammen op

ALEM - In Gelderland zijn in de nacht van maandag op dinsdag zeker vijf auto's uitgebrand. In Alem vloog een Mercedes met een nieuwwaarde van meer dan een ton in brand. Ook in Culemborg, Ede, Nijmegen en Arnhem was het raak.

Zie ook:

Bekijk de video (tekst gaat verder onder de video)

Bij de autobrand in Alem zouden twee mannen met bivakmutsen een molotovcocktail naar binnen hebben gegooid. Volgens een videocorrespondent is de eigenaar nog achter de daders aangegaan: maar dat bleek tevergeefs. 

Foto: Bart Meesters

Rond 03.00 uur vloog er een Caddy in brand in Arnhem op de Rhedeoordlaan. Ook een andere auto raakte beschadigd door de brand.

Foto: Persbureau Heitink

In Nijmegen ging op de Koninginnelaan een auto in vlammen op. De voorkant van de auto brandde volledig uit:

Foto: 112Nieuwsgroep

In Ede was het opnieuw raak, nu op de Kranenburg. In de nacht van zondag op maandag brandde er in Ede ook al een auto uit. De brandweer kon snel ingrijpen en bluste de brand snel.

Foto: Persbureau Heitink

Op de Thorbeckestraat in Culemborg brandde een auto maandag laat op de avond af. De voorkant van het voertuig stond in lichterlaaie en het voertuig kan als verloren worden beschouwd.

Foto: Persbureau Heitink

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Maasdriel Nieuws
Deel dit artikel: