Vrouw (80) in kritieke toestand na mogelijk opzettelijke aanrijding in Doesburg

DOESBURG - Bij het ernstige ongeval in Doesburg van vrijdagmiddag zijn vier mensen uit Velp gewond geraakt, van wie twee ernstig. De toestand van een 80-jarige vrouw is kritiek, meldt de politie. Die is hard op zoek naar de veroorzaker van het ongeval.

UPDATEVrouw (80) overlijdt na aanrijding Doesburg, politie zoekt doorrijder

Het ongeval gebeurde even na 16.30 uur op de N317 bij Doesburg. De vier slachtoffers, naast de 80-jarige vrouw ook een man van 81, vrouw van 51 en man van 49 uit Velp, zaten in één auto. Hun auto zou van achter zijn aangereden en mogelijk gebeurde dat opzettelijk.

De auto raakte van de weg en sloeg over de kop. De man van 49 en vrouw van 51 raakten lichtgewond. De 81-jarige man is zwaargewond, maar verkeert buiten levensgevaar.

Politie zoekt doorrijder

Het is volgens de politie nog onduidelijk wat er voorafgaand aan het ongeval is gebeurd. Er wordt nog altijd gezocht naar de doorrijder, die reed in een donkere stationwagen. De auto is vermoedelijk flink beschadigd aan de voorzijde. De politie roept de bestuurder op zich te melden.

De politie heeft restanten van de auto gevonden op de plek van de aanrijding. Die worden onderzocht om meer over het voertuig te weten te komen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Doesburg Doesburg Politie Nieuws
Deel dit artikel: