Nieuws

Auto van de weg gereden in Doesburg: vier gewonden, bestuurder spoorloos

Bij een ernstig ongeval in Doesburg zijn vier inzittenden gewond geraakt. Hun auto is volgens de politie, mogelijk met opzet, van de weg gereden. De bestuurder van het andere voertuig is nog spoorloos. © RonV Media
DOESBURG - Bij een ernstig ongeval in Doesburg zijn vier inzittenden gewond geraakt. Hun auto is volgens de politie, mogelijk met opzet, van de weg gereden. De bestuurder van het andere voertuig is nog spoorloos.
Het ongeluk vond even na 16.30 uur plaats op de N317 tussen de A348 en Doesburg. Een van de auto's is van achter aangereden en belandde naast de weg.
Een traumahelikopter landde in het weiland naast de weg. Eén inzittende is ernstig gewond geraakt.

Burgernetmelding verspreid

De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto die is doorgereden. Het gaat daarbij om een zwarte stationwagen met zeer waarschijnlijk schade aan de voorkant. De auto is richting Doetinchem gereden.
Er werd onder meer een Burgernetmelding verspreid om de doorrijder te vinden. Die leverde niet direct iets op.
Bij het onderzoek naar het ongeval zijn volgens de politie sporen gevonden van het doorgereden voertuig. Die worden onderzocht in de hoop de doorrijder te vinden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!