Nieuws

Afgebroken laadklep brengt onheil op A12 bij Arnhem

Een fors ongeval op de A12 bij Arnhem heeft vrijdagochtend flink wat schade veroorzaakt. Een bestelbus botste rond 04.30 uur achterop een vrachtwagen, waardoor de laadklep van de oplegger afbrak. Vervolgens reden nog twee bestuurders over de laadklep heen. Twee personen raakten lichtgewond. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink
ARNHEM - Een fors ongeval op de A12 bij Arnhem heeft vrijdagochtend flink wat schade veroorzaakt. Een bestelbus botste rond 04.30 uur achterop een vrachtwagen, waardoor de laadklep van de oplegger afbrak. Vervolgens reden nog twee bestuurders over de laadklep heen. Twee personen raakten lichtgewond.
De schade aan de betrokken voertuigen was aanzienlijk, ook aan de twee auto's die over de afgebroken laadklep reden. In een van de voertuigen zaten meerdere personen, die zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Twee inzittenden moesten naar het ziekenhuis.
Na het ongeluk werden meerdere rijstroken afgesloten. Een toevallig passerende vrachtwagenchauffeur haalde de laadklep met zijn mobiele heftruck van de snelweg.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!