'Wat gaaf!', stichting verrast met kaartjes De Graafschap

WINTERSWIJK - Scheiding, ziekte of verkeerde keuzes: iedereen kan in een financieel lastige situatie terechtkomen. De Achterhoekse stichting OCKie probeert mensen te helpen en ook de onderliggende problemen aan te pakken. Onder meer met een speelgoedbank voor kinderen. Deze kerst kan de stichting echter nog iets extra's doen.

Ingrid Bravenboer, initiatiefneemster van OCKie, is te gast in het programma Kerst Vier Je Samen van Omroep Gelderland, waarin wensen worden vervuld. Ingrid wil graag de kinderen een keer een speciaal dagje uit geven, maar dat gaat niet zomaar. De stichting werkt hard om minima in de regio te steunen, maar sommige dingen kosten gewoon geld.

De tekst gaat verder onder de video.

'We hebben het heel breed opgezet, zodat we zoveel mogelijk vragen kunnen beantwoorden', vertelt Ingrid. 'Ik wil bij de basis instappen om de problemen van de mensen te voorkomen.'

In de uitzending krijgt ze een speciale verrassing: maar liefst 35 kaartjes voor De Graafschap. 'Wat gaaf!', zegt Ingrid dolblij.

Bekijk hier de hele uitzending van Kerst Vier Je Samen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: