Nieuws

KIJK TERUG | Rico houdt wereldtitel na opgave Badr

Voor de tweede keer in drie jaar eindigde zaterdag een wedstrijd tussen de twee populairste kickboksers van Nederland in een anticlimax. Opnieuw moest Badr Hari tegen Rico Verhoeven opgeven, dit keer met een beenblessure in de derde ronde. Drie jaar geleden in het Duitse Oberhausen haakte hij in de tweede ronde af met een armblessure. © ANP
ARNHEM - Voor de tweede keer in drie jaar eindigde zaterdag een wedstrijd tussen de twee populairste kickboksers van Nederland in een anticlimax. Opnieuw moest Badr Hari tegen Rico Verhoeven opgeven, dit keer met een beenblessure in de derde ronde. Drie jaar geleden in het Duitse Oberhausen haakte hij in de tweede ronde af met een armblessure.
Bekijk de beelden van de wedstrijd in GelreDome. De tekst gaat daaronder verder.
Rico houdt wereldtitel na opgave Badr

Huilend vertrokken uit Arnhem

Verhoeven kreeg in het uitverkochte GelreDome tijdens een spetterende openingsfase twee keer acht tellen, maar won uiteindelijk toch omdat Hari niet verder kon. Huilend op een brancard verliet de Amsterdammer van Marokkaanse afkomst het stadion waar Vitesse voetbalt. 
Bekijk hieronder onze reportage over het 'gevecht van de eeuw'. 
Teleurstelling overheerst na Rico tegen Badr in GelreDome
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!