Nieuws

A2 weer vrij na ongeluk met meerdere auto's bij Zaltbommel

Het verkeer op de A2 kwam vrijdagmiddag in de file bij Zaltbommel. Op de weg richting Utrecht is een ongeluk gebeurd, waarbij meerdere auto's waren betrokken. © ANP (archief
ZALTBOMMEL - Het verkeer op de A2 kwam vrijdagmiddag in de file bij Zaltbommel. Op de weg richting Utrecht is een ongeluk gebeurd, waarbij meerdere auto's waren betrokken.
Het ongeval gebeurde rond 15.30 uur op de A2 richting Utrecht. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en of er gewonden zijn gevallen. De weg is inmiddels weer vrij.
De vertraging in de richting van Utrecht bedroeg volgens de ANWB op het hoogtepunt ruim twee uur. In tegengestelde richting stond eveneens een kilometerslange file. 
[https://twitter.com/RWSverkeersinfo/status/1208045842369826816]
De ANWB liet eerder op de dag al weten een vroege avondspits te verwachten, omdat voor veel Nederlanders de kerstvakantie begint. De meeste files zijn voorzien richting de Veluwe, de grens met Duitsland en in het zuiden van het land.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!