Gerhilde maakt zichzelf gelukkig: 'Ik gun mezelf een kerstboom'

EDE - Op een koude maar gelukkig droge winterdag, loopt presentatrice Mirjam de Witte met een kerstboom het appartementencomplex van Gerhilde in Ede binnen. 'Deze boom is niet echt meer een verrassing voor jou', zegt ze wanneer ze de boom neerzet.

De 26-jarige Gerhilde was voorheen een spring in 't veld. Studeren, werken en reizen: ze had een heel actief leven. Totdat bij haar een gezwel in haar hoofd werd geconstateerd.

Als het lichaam je in de steek laat

Maar daar bleef het niet bij: chronische herpes, lyme en pfeiffer maakte haar lusteloos. Haar immuunsysteem is aangetast waardoor behandelingen niet meer goed aanslaan. Als gevolg daarvan ligt ze veel op bed en heeft ze soms een actief uurtje. 

Gelukkig voelde ze zich goed toen Mirjam langskwam en konden ze samen de kerstboom optuigen met de door haar uitgekozen ballen. De kleurrijke boom past mooi in haar woning. Misschien was de boom dan geen verrassing, haar blije gezicht is hartverwarmend.

Bekijk de video:

Kijk hier voor nog meer kerstboomactieverhalen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
kerstbomenactie Gemeente Ede Ede Nieuws
Deel dit artikel: