Winkelen maar niet betalen bij Kruidvat in Wageningen

WAGENINGEN - Bij Kruidvat in Wageningen doen deze twee mannen op donderdag 24 oktober 'inkopen'. Maar betalen ho maar.

Een van de mannen pakt een mandje en de twee lopen direct door naar het schap met tandpasta en opzetborstels voor elektrische tandenborstels. Als de kust veilig is, slaat het duo toe.

Bekijk de beelden.

De twee lopen de winkel uit zonder ook maar iets af te rekenen.

Voor Kruidvat loopt de schade in de honderden euro's. De twee mannen zijn ook in andere winkels geweest, maar werden daar nauwlettend in de gaten gehouden.

Signalement verdachten

Verdachte 1 heeft een getinte huidskleur, een slank postuur en een beginnend baardje. Hij droeg die dag een zwart T-shirt, een lichtblauwe spijkerbroek, witte sneakers en een beige jas. Hij had een verzorgd uiterlijk.

Verdachte 2 is ook een man met een getinte huidskleur. Hij heeft een slank postuur, droeg die dag een blauwe spijkerbroek met vale plekken, donkere sneakers van het merk Adidas en een donkerblauwe jas. Hij had die dag een zogeheten big shopper van Adidas bij zich. Daarin kwamen de gestolen producten terecht.

Iets gehoord of gezien? Ken je beide mannen? Bel de tiplijn van de politie op 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Zaaknummer: 2019474590. Er is verder een online tipformulier van de politie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Deel dit artikel: