WTC in Arnhem kreeg ongewenst bezoek

ARNHEM - De politie in Arnhem wil weten wie met een valse sleutel tot twee keer toe in het World Trade Center (WTC) Arnhem-Nijmegen is geweest. Het WTC kreeg ongewenst bezoek op zondag 10 en maandag 11 maart.

We laten beelden zien van een man die op die bewuste zondag met spullen uit het WTC het WTC-gebouw verlaat. Op zondag loopt hij met een gevulde grote tas en rugtas de deur uit. De dag daarop slaat hij weer toe, maar dan met een kleinere tas.

Bekijk de beelden.

De dief slaagt erin meerdere laptops, webcams, videocamera’s, computers en beeldschermen te stelen. De politie houdt er rekening mee dat deze spullen te koop zijn gezet op internet.

Kun je de politie vertellen wie deze dief is of heb je andere informatie? Bel dan de tiplijn van de politie op 0800-6070. Meld Misdaad Anoniem bellen kan uiteraard ook, als je anoniem wilt blijven: 0800-7000. Het zaaknummer is 2019108314. Ook is er een digitaal tipformulier op politie.nl.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Arnhem Bureau GLD Justitie Politie
Deel dit artikel: