Nieuws

Grote storing T-Mobile voorbij

De landelijke storing bij T-Mobile is grotendeels voorbij. Klanten hebben urenlang last gehad van een storing met bellen en internet. De storing was volgens het telecombedrijf rond 20.45 uur zo goed als voorbij. © ANP
De landelijke storing bij T-Mobile is grotendeels voorbij. Klanten hebben urenlang last gehad van een storing met bellen en internet. De storing was volgens het telecombedrijf rond 20.45 uur zo goed als voorbij.
Er was sprake van een softwarestoring, waardoor klanten vanaf 14.00 uur niet konden bellen, internetten en sms'en. Rond 20.45 uur meldde T-mobile dat haast alle klanten weer verbonden zijn met het netwerk.
Slechts een kleine groep heeft nog last van de storing. T-Mobile adviseert klanten die nog niet kunnen bellen om hun telefoon aan en uit te zetten.
Veel mensen deden hun beklag over de storing; op de website allestoringen.nl kwamen in korte tijd meer dan 40.000 meldingen binnen. Daar was te zien dat klanten in de omgeving van Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Apeldoorn en Ede last hadden van de storing.
Providers als Ben en Simpel maken ook gebruik van het netwerk van T-Mobile en gebruikers met die provider hadden dus ook last van de storing.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!