Nieuws

Gewonde bij ongeval op Apeldoornseweg; verkeerslichten werkten niet

Het ongeval vond plaats op de Apeldoornseweg.
Op de Apeldoornseweg in Arnhem zijn vrijdag twee auto's op elkaar gebotst. Bij het ongeluk raakte één persoon gewond. De stoplichten waren tijdens het ongeval hoogstwaarschijnlijk buiten werking, meldt een woordvoerder van de gemeente Arnhem. © Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink.
ARNHEM - Op de Apeldoornseweg in Arnhem zijn vrijdag twee auto's op elkaar gebotst. Bij het ongeluk raakte één persoon gewond. De stoplichten waren tijdens het ongeval hoogstwaarschijnlijk buiten werking, meldt een woordvoerder van de gemeente Arnhem.
Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur ter hoogte van de oprit naar de A50. Ter plaatse bleek dat de verkeerslichten oranje knipperden. 'Met 99% zekerheid kunnen we zeggen dat de verkeerslichten buiten werking waren tijdens het ongeluk. Vermoedelijk gaat het om een storing', aldus de woordvoerder.
Tekst gaat verder onder video.
Gewonde bij ongeval Apeldoornseweg Arnhem
De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend. De politie doet onderzoek naar de aanleiding van het ongeval.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!