Nieuws

Voor Ilona is Lies als een tweede moeder

Kerstboom voor Lies
Nieuwspresentator Boyan Ephraim is dol op kerst. Voor hem het liefst een grote traditionele boom met rode en gouden ballen. Hij reageert dan ook bijna verontwaardigd als Lies uit Elden (gemeente Arnhem) de kerstboom naar buiten wil verplaatsen.
ARNHEM - Nieuwspresentator Boyan Ephraim is dol op kerst. Voor hem het liefst een grote traditionele boom met rode en gouden ballen. Hij reageert dan ook bijna verontwaardigd als Lies uit Elden (gemeente Arnhem) de kerstboom naar buiten wil verplaatsen.
Acht jaar geleden overleed de moeder van Ilona. In deze moeilijke periode ving haar tante Lies haar op. Reden voor Ilona om haar tante op te geven voor de kerstboomactie van Omroep Gelderland.
In de woonkamer staat al een kunstkerstboom. Lies is dol op de kerst en heeft er veel tijd in gestoken om de boom te versieren. Al jaren wil Lies een echte kerstboom, maar deze zijn erg prijzig.
Samen met Boyan versiert ze de echte boom die hij voor haar mee had genomen. 'Ze heeft het heel erg verdient', bevestigt haar man.
Kijk naar de beelden:
Kerstboom voor Lies
We geven deze decembermaand nog véél meer kerstbomen weg. Bekijk hier alle bijzondere verhalen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!