Nieuws

Atlasgebouw op Wageningse campus vrijgegeven, maar blijft dicht vanwege stank

De vloeistof waarmee het misging op de Wageningse campus.
Het Atlasgebouw op de campus van Wageningen University & Research (WUR) is nog altijd dicht voor medewerkers en studenten. Wel hebben de hulpdiensten het gebouw vrijgegeven. © Omroep Gelderland.
WAGENINGEN - Het Atlasgebouw op de campus van Wageningen University & Research (WUR) is nog altijd dicht voor medewerkers en studenten. Wel hebben de hulpdiensten het gebouw vrijgegeven.
Het gebouw werd woensdagavond gesloten nadat in een laboratorium een chemische reactie ontstond in een vat. Dit leidt tot een nare geur in het gebouw, waardoor mensen voorlopig nog uit het gebouw worden gehouden.
Bekijk de video. Tekst gaat daarna verder.
Atlasgebouw op Wageningse campus vrijgegeven, maar blijft dicht vanwege stank

Stankoverlast

In de nacht van woensdag op donderdag moest ook de vloer gereinigd worden, omdat een vloeistof over de rand van het vat gelopen was.
Het gebouw is veilig, volgens de brandweer, maar blijft gesloten om de stankoverlast. Studenten en medewerkers kunnen elders op de campus aan het werk of werken thuis.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!