Elburgse school haalt recordbedrag van 10.000 euro op voor KWF

ELBURG - Iedereen weet hoe belangrijk het is dat er zoveel mogelijk geld beschikbaar komt voor onderzoek naar kanker. Niemand zou meer dood mogen gaan aan kanker is hierbij het uitgangspunt. Het Van Kinsbergen college in Elburg heeft zich wederom ingezet om hier een steentje aan bij te dragen. Op 28 november hebben de leerlingen van de school actie gevoerd en woensdag is het opgehaalde recordbedrag van 10.000 euro bekendgemaakt.

De VKC4KWF actie werd georganiseerd door de leerlingen van klas 3 en 4 van het praktijkvak dienstverlening & producten. Er was een keur aan activiteiten bedacht en dat is  uitgevoerd met de leerlingen van de school. Door middel van sponsoring hebben de leerlingen geld ingezameld voor het KWF.

Zo was er op woensdagavond 27 november een 12-uursactie; leerlingen en docenten zijn gedurende de avond en nacht 12 uur actief bezig geweest met onder andere sport en spelactiviteiten. Op donderdag 28 november was er de VKC4KWF duik in het Veluwemeer en ’s avonds konden ruim 100 mensen genieten van een wervelende American Dinnershow met medewerking van Europarcs Resorts Zuiderzee.

Door ondernemers uit de regio waren aantrekkelijke prijzen beschikbaar gesteld voor de VKC4KWF-loterij. De trekking is inmiddels bekend en prijzen kunnen opgehaald worden op school.

Het Van Kinsbergen college draagt het KWF een warm hart toe. De opbrengst van het VKC4KWF 2019 is met het bedrag van 10.000 euro voor het KWF nog nooit zo hoog geweest.

 

Deel dit artikel: