Nieuws

Knippenborg wordt trainer van Rohda Raalte

Laurens Knippenborg wordt komend seizoen hoofdtrainer van eersteklasser Rohda Raalte. De 65-jarige trainer is momenteel bezig aan zijn zevende seizoen als oefenmeester van RKZVC uit Zieuwent. © REGIO8
ZIEUWENT - Laurens Knippenborg wordt komend seizoen hoofdtrainer van eersteklasser Rohda Raalte. De 65-jarige trainer is momenteel bezig aan zijn zevende seizoen als oefenmeester van RKZVC uit Zieuwent.
'Knippenborg vindt zichzelf als trainer goed bij Rohda Raalte passen', zo laat de Sallandse voetbalclub weten in een persbericht. 'Uit de gevoerde gesprekken bleek dat hij bezeten is van het spelletje en dat alles draait om ontwikkeling en prestatie. Het draait daarbij zeker niet enkel om de korte termijn maar zeker ook om de lange termijn.' Vorig jaar werd Knippenborg nog bekroond met de Rinus Michels Award voor beste amateurtrainer van het jaar.
Knippenborg begon als trainer van RKZVC toen de dorpsclub nog in de derde klasse speelde. De club uit Zieuwent behaalde onder zijn leiding drie kampioenschappen op rij en speelt op dit moment in de hoofdklasse. Eerder was hij ook nog hoofdtrainer van hoofdklasser AZSV uit Aalten.