Nieuws

Jeugdteams Gelderse profclubs falen met uitzondering van Jong NEC

Theo Janssen staat voorlaatste met Vitesse onder 19
Het is kommer en kwel bij de beloftenteams en de onder 19-ploegen van de Gelderse betaald voetbalclubs. Met uitzondering van Jong NEC.
NIJMEGEN - Het is kommer en kwel bij de beloftenteams en de onder 19-ploegen van de Gelderse betaald voetbalclubs. Met uitzondering van Jong NEC.
De ploeg van de trainers Ron de Groot en Wilfried Brookhuis plaatste zich als enige voor de kampioenspoule bij de beloftenteams. Thomas Beekman (foto) werd met zeven doelpunten bovendien topscorer van de competitie.
De Graafschap en Vitesse zijn veroordeeld tot de degradatiegroep en spelen na de winterstop dus eigenlijk nergens meer om. Bij de onder 19-ploegen is het al niet veel beter. In de eredivisie staat Vitesse, met Theo Janssen als trainer, voorlaatste en dat betekent na de winterstop ook degradatiegroep. NEC heeft kans om de kampioensgroep te bereiken, maar dan moet er zaterdag sowieso gewonnen worden thuis tegen Almere City. De Graafschap onder 19 staat vierde in de eerste divisie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!