Nieuws

Verwarde man vergist zich en stapt in politieauto

Agenten keken dinsdagavond in Berg en Dal vreemd op toen een verwarde automobilist probeerde weg te rijden in hun politiewagen. Even daarvoor had de man zijn eigen auto in de kreukels gereden. © Omroep Gelderland
BERG EN DAL - Agenten keken dinsdagavond in Berg en Dal vreemd op toen een verwarde automobilist probeerde weg te rijden in hun politiewagen. Even daarvoor had de man zijn eigen auto in de kreukels gereden.
Na het ongeval met zijn eigen auto namen de agenten de verwarde man een alcohol- en drugstest af. Die liet zien dat de Duitser niet onder invloed was. Ambulancepersoneel onderzocht de man, maar die had daar geen trek in. Hij stapte in de auto om weg te rijden, maar koos daarbij voor de politiewagen in plaats van zijn eigen auto.
De agenten plaatsen hem vervolgens op de achterbank, waar de man in slaap viel. Omdat de Duitser nogal onvoorspelbaar gedrag vertoonde, schakelden de agenten de GGZ crisisdienst in. Die constateerde ontwenningsverschijnselen bij de man.
Na een goed gesprek leverden de agenten de man af bij vrienden. Zijn beschadigde voertuig is weggesleept.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!