Nieuws

Politie zoekt duo dat wil inbreken in Borculo

In Borculo worden inbrekers van een appartementencomplex aan de Beethovenstraat op heterdaad betrapt. Dit gebeurt op zondag 10 november. © politie/Bureau GLD
BORCULO - In Borculo worden inbrekers van een appartementencomplex aan de Beethovenstraat op heterdaad betrapt. Dit gebeurt op zondag 10 november.
Twee mannen proberen hier met een schroevendraaier het slot van een deur te openen. Maar er komt een bewoonster aan en daar schrikken de mannen een beetje van. Ze vertellen de vrouw bij het verkeerde adres te zijn. Ze gaan weg.
Bekijk de beelden.
Politie zoekt duo dat wil inbreken in Borculo

Wie zoekt de politie?

Verdachte 1 is een lichtgetinte man. Hij droeg die dag een gewatteerde donkere jas met daaronder een shirt, mogelijk rood van kleur. Verder droeg hij een blauwe spijkerbroek en donkere schoenen. Opvallend is de grote zwarte band bij zijn schouder, waarschijnlijk van een schoudertasje.
Verdachte 2 is ook lichtgetint. Hij heeft een zwarte baard en een snor. Hij droeg die dag een donkerblauwe jas, blauwe spijkerbroek en zwarte sneakers met witte zolen.
De inbraakpoging op zondag 10 november is rond 16.30 uur. De politie hoopt dat buurtbewoners zich kunnen herinneren beide mannen te hebben gezien, bijvoorbeeld in een auto.
Weet je meer over deze zaak of het duo naar wie de politie op zoek is, bel dan de tiplijn van de politie op 0800-6070 of waarschuw Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) als je anoniem wilt blijven. Het zaaknummer bij deze opsporingszaak is 2019514628. Je mag ook dit online tipformulier invullen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!