Nieuws

Drukke maandagochtend spits lost weer op

Het was maandagochtend flink druk op de Gelderse wegen door ongelukken. Op de A50 waren de problemen het grootst door een lading stoeptegel die op de snelweg belandde. © ANP
NIJMEGEN - Het was maandagochtend flink druk op de Gelderse wegen door ongelukken. Op de A50 waren de problemen het grootst door een lading stoeptegel die op de snelweg belandde.
Automobilisten tussen de Duitse grens en Arnhem hadden de hele spits last van de nasleep van een ongeluk. Iets na 9.30 uur was de vertraging nog 5 minuten tot Zevenaar.
Verkeer dat de file op de A12 wilde omzeilen door via Doesburg te rijden, kwam op de A348 alsnog in een file terecht voor het Velperbroekcircuit. Tussen Rheden en Velperbroek was om 9.45 de vertraging meer dan een halfuur.  
Op de A50 tussen Beekbergen en Epe was de weg tot 10.30 uur dicht na het ongeluk met een vrachtwagen die stoeptegels verloor. Verkeer moset over de vluchtstrook. Het asfalt wordt vanavond gerepareerd, meldt Rijkswaterstaat.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!