Man vernielt auto en huis in Nijmegen; buurman grijpt in met koevoet

NIJMEGEN - In de Nijmeegse wijk Malvert is in de nacht van vrijdag op zaterdag een man door het lint gegaan. Met een hamer vernielde hij een auto die voor een tussenwoning geparkeerd stond. Ook richtte hij schade aan aan het huis.

Volgens de politie probeerde een buurman de man te stoppen met een koevoet. Daarbij zijn rake klappen uitgedeeld. Agenten hebben de man uiteindelijk aangehouden. De buurman bleek gewond en moest worden nagekeken.

De zwaar beschadigde auto is diezelfde nacht nog afgesleept. De eigenaar doet aangifte. Een ruzie zou de aanleiding zijn geweest voor het incident.

ovd_gelderland_zuid

Vannacht ingelogd als 5091. Drukke nacht met meerdere meldingen van verwarde personen, zo ook de melding van de foto. In Nijmegen bleek een verwarde man een auto te vernielen. Toen collega's ter plaatse kwamen was de verwarde man bezig ook de ruit van de woning te vernielen. Hij deed dit met behulp van een hamer. Voordat collega's ter plaatse waren bleek dat een buurman had getracht de verwarde man tot stoppen te dwingen door hem met een koevoet uit te schakelen. Daarbij werden rake klappen uitgedeeld. De verwarde man is door ons ter plekke aangehouden. De buurman moest eerst mee voor medisch onderzoek. ^EB

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06 - 220 543 52 of stuur een mail: omroep@gld.nl!
Meer over dit onderwerp:
Gemeente Arnhem Nieuws
Deel dit artikel: